Lukaku.
Volledig scherm
Lukaku. © Photo News
Juventus JUV
1
EINDE
1
Internazionale INT
  • 83' Goal Juan Cuadrado
  • Romelu Lukaku Goal 90'+5'

Lukaku één wedstrijd geschorst nadat hij racistische supporters de mond snoert, marketingbureau achter ‘Big Rom’ steunt ‘m volledig: “Genoeg is genoeg”

Roc Nation, het managementbureau achter Romelu Lukaku, kocht een pagina in de Italiaanse grote sportkrant ‘La Gazzetta dello Sport’ om de Rode Duivel te steunen. “Laten we samenwerken om racisme voor eeuwig op de bank te zette.” Lukaku werd dinsdagavond slachtoffer van racisme, onder anderen Mbappé, Courtois en Nainggolan staken ‘Big Rom’ een hart onder de riem. Intussen heeft de Italiaanse sportrechter beslist om de Rode Duivel voor één wedstrijd te schorsen na zijn rode kaart. Juventus moet de tribune, waaruit de gezangen kwamen, voor één partij sluiten.

72 reacties

  • Gorissen Marcel

    1 jaar geleden
    Moest reageren op geluiden. Gewoon wedstrijd verder spelen. Wanneer supporters blijven roepen, zal scheidsrechter wel ingrijpen en wedstrijd desnoods stilleggen. Met forfaitscore tot gevolg. Nu jutte hij de spelers nog meer op met gekende gevolg.
  • Raph Janssens

    1 jaar geleden
    Hij mocht geen schorsing krijgen vind ik
  • Hendrik Goris

    1 jaar geleden
    Italiaanse politiek moet er zich mee moeien aangezien de voetbalbonzen en rechters het normaal vinden.
  • Katrien Verhoeven

    1 jaar geleden
    net gelezen: de Italiaanse voetbalbond geeft Rom een dag schorsing, ze houden dus geen rekening met het racisme... elke speler met een gekleurde huid EN elke speler die geen Italiaanse nationaliteit heeft zou met onmiddellijke ingang moeten vertrekken. Eens zien hoe de Italiaanse ploegen het er dan vanaf brengen... maar ja, geld is geld zeker?
  • Gust Vandamme

    1 jaar geleden
    Simpel: eerste inbreuk: 3 punten in mindering en wedstrijd achter gesloten deuren. Tweede inbreuk: dubbel van 1. Derde inbreuk: degradatie.