Links: Frank Boeckx met vrouw Julie en de kinderen Jack en Axelle van 7 en 19 maanden.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Frank Boeckx met vrouw Julie en de kinderen Jack en Axelle van 7 en 19 maanden. © RV / Wannes Nimmegeers

Frank Boeckx na plots vertrek bij Anderlecht: “Als je vrouw een babysit moet vragen om eens te gaan joggen, moet er iets veranderen”

Terwijl Anderlecht zondagmiddag tegen Westerlo bikkelt voor een plek in play-off 2, opent er zich een nieuwe wereld voor Frank Boeckx (36). Een gesprek met de man die het professionele voetbal vaarwel zegt om dichter bij zijn gezin te zijn. “Ik was de leuke papa die net op tijd thuis was om de kindjes in te stoppen, maar ik deed niets van het werk. Om 6u was ik alweer weg. Dan zeg je ‘s nachts ook niet: ‘Schatje, ik doe het wel eens.’”

42 reacties

  • Alex Tas

    1 jaar geleden
    Je leeft niet om te werken maar je werkt om te leven. Dus het werk is niet het belangrijkste in uw leven. Velen zien dat niet zo. Hij ziet het in en kiest dus voor het leven.
  • sam Keppens

    1 jaar geleden
    Toffe gast, ik heb hem ooit mogen ontmoeten toen hij nog in Gent speelde. Dat hij voor zijn gezin kiest verbaasd me niks, die heeft zen voetjes op de grond.
  • Michel Wanquet

    1 jaar geleden
    Sommigen zouden een artikel best een keer of drie lezen alvorens te reageren...... Diepe buiging meneer Boeckx!
  • Anthony Peeters

    1 jaar geleden
    Zeker een gemis in Anderlecht! Hij had van mij zelfs t1 mogen worden maar dan had hij misschien nog minder tijd thuis! Respect om voor je gezin te kiezen! Wie weet eens de kids groot zijn zeker terug komen naar Anderlecht!!
  • Marc Verhoeven

    1 jaar geleden
    Man die voor zijn gezin kiest 👍