"Ik doe niets meer voor jou, jij bent toch weg", 'Blind Gekocht'-host Jani Kazaltzis betreurt het vertrek van interieurarchitect Bart Appeltans

ShowbitsDonderdagavond start het vijfde seizoen van ‘Blind Gekocht’. Meteen in de eerste aflevering krijgt het team aartsmoeilijke opdrachten voorgeschoteld, zoals een huis zoeken voor een koppel met een wel heel uiteenlopende smaak en stijl én een huis zoeken voor een koppel met torenhoge verwachtingen. De trailer doet vermoeden dat het wel eens het meest dramatische seizoen ooit zou kunnen worden. Showbits trekt naar host Jani Kazaltzis voor het antwoord.

15 reacties

  • carla laroche

    1 jaar geleden
    Toch kijken al trekt het op niks, goed van VTM!
  • Linet Vanhoornweder

    1 jaar geleden
    Vind super goed programma Maar mensen willen alles maar echt alles die ze zelf na jaren niet vinden hallo doe eens normaal als je zelf niet vind een ander ook niet e aan jani bart en kelly rn de nieuwe super doe zo verder
  • Cindy Beck

    1 jaar geleden
    Ik kijk er niet naar omdat het op niets trekt en zal er nooit naar kijken omdat het nooit iets zal worden met dat onnozel program en idem presenta(tor)-trice.
  • Ann Verschueren

    1 jaar geleden
    Als je meedoet aan een programma bij VTM is de voorwaarde dat je voor sensatie zorgt. Daarmee is alles gezegd en daar zijn altijd kandidaten voor te vinden. Dus bléten hoort erbij.
  • Rudy Dendenker

    1 jaar geleden
    Zonde van de zendtijd, zoals vele andere programma’s, gelukkig is er nog reclame…