Poetin wacht na speech op applaus dat niet komt: beelden tonen hoe zijn gezicht betrekt en hij zenuwachtig staat te draaien

Pijnlijk moment in het Kremlin gisteren, waar de Russische president Vladimir Poetin enkele ambassadeurs de les spelde tijdens een ceremonie. Op beelden is te zien dat hij zijn speech afsluit en duidelijk wacht op een - op zijn minst beleefd - applaus, maar dat het doodstil blijft in de zaal. Waarop zijn gezicht betrekt en hij wat zenuwachtig staat te draaien.

47 reacties

  • Danny Govaerts

    1 jaar geleden
    Die hebben ze. Mooi in zijn hemd gezet.. Als het een dubbelganger zou geweest zijn leeft bijval niet meer. Mogelijk als vergelding weer een aantal Russen de dood in jagen aan het front. Of burger doelen in Oekraïne bestoken..
  • Joseph Vande Reyd

    1 jaar geleden
    Beste mensen!er staat een heel bataljon jaknikkers te wachten om zijn plaats in te nemen maar óf dat enige verbetering zal meebrengen betwijfel ik erg, diegenen die zich nu opwarmen zijn nog gekker dan deze kleine gek
  • willy cammaerts

    1 jaar geleden
    Interessant om zien dat daar een aantal ambassadeurs tussen staan van niet-Europese landen. Sommige daarvan zullen waarschijnlijk "neutraal" stemmen in de VN, maar niemand lijkt echt onder te indruk te zijn van Putin's dwaze praat. Waarschijnlijk beseffen de meesten maar al te goed dat dit voor Rusland enkel slecht kan aflopen.
  • Johan Aerts

    1 jaar geleden
    Top moment 👏 👌
  • yoeri bernard

    1 jaar geleden
    Ja logisch, eerst hen de les spellen dan zou ik persoonlijk ook niet in mijn handjes klappen voor deze pipo . Deze ontvangst is ook nog eens een belachelijk gegeven . Vind dit schitterend hoe ze reageren . HIJ word steeds meer en meer in het hokje geduwd de tijden gaan veranderen heb dit eens al gezien gebeuren . De dominee steenjes zijn aan het vallen !