De Oekraïens-Russische grens op de Krim
Volledig scherm
De Oekraïens-Russische grens op de Krim © Photo News

Oekraïne ‘bereid’ te onderhandelen over Krim op moment dat Oekraïense troepen grens van schiereiland bereiken

Kiev is bereid om de status van de Krim met Moskou te bespreken op het moment dat Oekraïense troepen de grens van het door Rusland bezette schiereiland bereiken. Dat heeft een topadviseur van president Volodymyr Zelensky aan de ‘Financial Times’ verklaard.

26 reacties

  • Christel De Groot

    1 jaar geleden
    Doorgaan tot aan het gaatje. Minder is niets anders dan opgeven
  • Karel Valgaern

    1 jaar geleden
    Eduard Vos, steeds opnieuw hoor ik stemmen vanuit het westen dat rusland nucleair zou gaan. Denk jij echt dat de russen, zelfs putin, zelf ook vernietigd willen worden? Al die top militairen? Denk jij echt dat zij allen geen familie hebben? Geen kinderen? Geen enkel land zou dit goedkeuren, ook China niet. Hun nucleair gewauwel is de bluf die ze gebruiken om mensen zoals u aan hun zijde te krijgen.
  • Marc Huyghe

    1 jaar geleden
    De Krim onafhankelijk maken zonder bloedvergieten zou een mooie uitdaging zijn voor onze Europese toppers, daar zouden ze eens kunnen bewijzen wat ze kunnen.
  • Davy Van gool

    1 jaar geleden
    Veel stoere reacties hier tot jezelf in de loopgraven moet zitten .zouden beter over vrede praten .hoeveel mannen moeten nog sneuvelen aan beide kanten ?
  • Kelly Verlinden

    1 jaar geleden
    Hier gaan er nog velen verrast zijn wanneer ze met hun tegenoffensief beginnen. Al meer dan een jaar verklaren er al velen dat Oekraïne zou vallen en ze hebben niets anders de hele winter gedaan als het Russisch leger uitgeput. Voor volgende winter valt heel dat Russisch leger uiteen.