Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © Koen Moreau

Drukte op Vlaamse snelwegen lijkt over haar hoogtepunt heen

De vakantie-uittocht en het verlengde weekend hebben vrijdag al vroeg tot drukte op de Vlaamse snelwegen geleid. Rond 10.30 uur stond er al uitzonderlijk veel file, maar sinds 16 uur zijn de wachttijden aan het afnemen, al blijft het op een aantal plaatsen nog druk, meldt het Vlaams Verkeerscentrum.

30 reacties

  • Andy Van de velde

    1 jaar geleden
    Vrachtwagens enkel laten rijden tussen 21u savonds en 6u smorgens en probleem is opgelost!
  • Jean Jansens

    1 jaar geleden
    Mocht al het geld dat men betaald voor autogebruik zoals taksen op brandstof, aankoop van auto en wegenbelastingen dan reden wij op prachtige wegen zoals in Nederland maar in België wordt dit geld gebruikt voor heel veel andere doeneinden! Men zou denken dat men de files express maakt om het verbruik te verhogen en zo meer taksen te kunnen innen!
  • alain dignef

    1 jaar geleden
    In Nederland moet je ook niet betalen om als buitenlander het wegennet te gebruiken. En daar zijn zo goed als alle wegen biljarttafels! In België blijft men "oplappen" en op vele plaatsen zelfs dat niet! En als men eens enkele (kilo)meters vernieuwt dan duurt dat een eeuwigheid. ( Bv. Stukje Ringlaan in Wenduine van nog geen kilometer duurt al 3 jaren!)
  • Chadia Buyse

    1 jaar geleden
    We stonden tussen Aalter en Beernem vanmorgen ook vast door een ongeval. We hebben een uur moeten aanschuiven.
  • Patrick Heymans

    1 jaar geleden
    Beter thuisblijven ;)