Links: Charles Leclerc.
Rechts: De politie gaf beelden vrij van de achtervolging die Leclerc zelf inzette.
Volledig scherm
Links: Charles Leclerc. Rechts: De politie gaf beelden vrij van de achtervolging die Leclerc zelf inzette. © AP / Twitter

Beelden tonen hoe Charles Leclerc in Ferrari dieven achtervolgt nadat ze zijn peperduur horloge stalen

Er zijn vier mensen opgepakt na de beroving van Formule 1-coureur Charles Leclerc. De Monegask werd vorig jaar beroofd van zijn peperduur horloge. De politie gaf beelden vrij van de achtervolging die Leclerc zelf inzette.

7 reacties

  • Kevin Martens

    1 jaar geleden
    Die krijgt hij idd toch voor niks.. heeft er zo 15 liggen.. maar nog een beetje meer reclame maken eh
  • Geert Van den Berghe

    1 jaar geleden
    Hij zal wel meerdere (gekregen) horloges hebben. Hij zal dus nog weten hoe laat het is. :-)
  • richard lenssens

    1 jaar geleden
    Je geloofd toch niet dat hij die 300000 betaald heeft voor zo'n horloge. Die krijgen ze vaak gratis als ze maar gedragen wordt voor reclame en verkoop.Kijk maar na een F1 wedstrijd wat doen ze als eerste om ,juist hun horloge en ze brengen deze tikkers goed in beeld op foto's en bewust.
  • Joseph Vande Reyd

    1 jaar geleden
    Die topsporters worden bedolven onder de euro's omdat ze ergens goed in zijn,die dieven tonen hun skills en mogen wat mij betreft ook véél geld bijeenscharrelen zolang ze het bij diegenen gaan halen die graag aan het plebs tonen hoe goed dat zij het toch hebben, als je graag opschept kan het wel eens voorvallen dat je de verkeerde personen aantrekt
  • ERIKA VAN ERP

    1 jaar geleden
    300.000 euro? Die horloge is al lang verpatst en de dieven zitten gewoon hun tijd uit.. Met eerlijk werk zouden ze allicht er 10 jaar voor moeten werken OK dit bijeen te harken..