© REUTERS

Storm in een glas water? “PSG en Kylian Mbappé hebben ruzie over promotievideo bijgelegd”

Paris Saint-Germain en zijn superster Kylian Mbappé hebben het conflict over de nieuwe promovideo ter aankondiging van de abonnementenverkoop voor volgend seizoen bijgelegd.

Vincent Van Genechten
Bron: BELGA

“Ieder heeft zijn manier van reageren en ik weet dat er veel discussies waren tussen de directie en Kylian”, verklaarde coach Christophe Galtier vrijdag op een persconferentie. “Het misverstand is uit de weg geruimd.”

Mbappé zou vrijdagochtend lachend naar de training gekomen zijn, aldus Galtier. Mbappé was niet opgezet met het promofilmpje dat PSG donderdag lanceerde. Daarin is de vedette de enige speler die aan het woord komt.

“PSG is een geweldige club en een geweldige familie, maar het is absoluut niet Kylian Saint-Germain”, verklaarde de aanvaller in een scherp statement op zijn sociale media. Mbappé wist naar eigen zeggen niet waarvoor het interview gebruikt zou worden. “Het leek op een gewoon interview voor een marketingdag van de club. Maar ik ga niet akkoord met de gepubliceerde video. Daarom verdedig ik dus mijn individuele portretrechten.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer