Vrouwenkoor Scala te horen in trailer van nieuwe Apple TV+-reeks ‘Silo’

TVHet vrouwenkoor Scala, onder leiding van de broers Steven en Stijn Kolacny, doet het weer. Het koor is te horen in de trailer van de Apple TV+-reeks ‘Silo’. Het is wel niet de eerste keer dat het meisjeskoor te horen is in een buitenlandse productie. In het verleden werd de groep bijvoorbeeld ook al gevraagd voor de trailer van ‘Spencer’.

  1. Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten
    PREMIUM
    tv

    Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten

    Een goede mol mag niet te zwak zijn en zeker geen zuipschuit. Of op pantoffels naar de eliminatie afzakken. De checklist waaraan de ideale saboteur in ‘De mol’ moet voldoen, is lang, maar geheim. De afgelopen jaren gaven ex-deelnemers, winnaars, mollen en zelfs presentator Gilles De Coster nochtans af en toe wel wat van die interne keuken prijs. Dit zijn hun interessantste uitspraken, gebundeld als handige leidraad om uw topverdachte makkelijker te kunnen ontmaskeren. Beste vrienden, welkom bij de 10 geboden van ‘De mol’.
  2. “Na wat Piet Huysentruyt toen deed, weiger ik voor die tv-zender te werken”: ‘Thuis’-acteur Pol Goossen is een man van principes
    PREMIUM
    BV

    “Na wat Piet Huysen­truyt toen deed, weiger ik voor die tv-zender te werken”: ‘Thuis’-ac­teur Pol Goossen is een man van principes

    Hij verschijnt dagelijks op de tv als Frank Bomans, maar ‘Thuis’-acteur Pol Goossen blijft verder liever uit de spotlight. Aan ‘Dag Allemaal’ geeft hij - naar aanleiding van de verkiezingen -uitzonderlijk toch een interview, om zich uit te spreken over zijn alles wat mis is in de wereld, zijn frustraties over tv-koks zoals Piet Huysentruyt, stand-upcomedians en de intensieve veeteelt. “‘La vache qui rit’ is de grootste marketingleugen ooit.”