Noordervest en Collegelaan onderbroken vanaf 18 april

Na de paasvakantie starten de rioleringswerken in de Collegelaan en Nieuwstraat in Peer. Ook het kruispunt met de Noordervest zal daardoor tot de zomer onderbroken zijn. Scholen en handelszaken blijven bereikbaar door tijdelijk tweerichtingsverkeer op de Noordervest. Het doorgaand verkeer in Peer kiest optimaal voor de Noord- en Oostweg voor een vlotte afwikkeling.

alma

Omdat de vernieuwing vrij ingrijpend is, zullen de totale werken nog tot de jaarwisseling duren. Door in fases te werken, trachten we de hinder te milderen. Zo plannen we tegen de zomer klaar te zijn in de Collegelaan en het kruispunt Noordervest. Na het bouwverlof blijft de aannemer dan verder aan de slag in de Nieuwstraat om vervolgens in de Scherpe-Steenstraat te starten.

Parkeren op wandelafstand kan op de parkings Noordervest, VDAB en De Bogaerd. De gebouwen in de werkzone blijven te voet bereikbaar.

Tijdelijke afschaffing van haltes De Lijn

De Lijn schrapt tijdens de werken tijdelijk enkele haltes in de buurt. Het gaat om lijnen 14, 33, 48, 283 en 302. Bekijk de meest actuele informatie op de website van De Lijn.

Vind de meest actuele info op www.peer.be/wegenwerken

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer