Was dit moment van verzoening gewoon schone schijn?
Volledig scherm
Was dit moment van verzoening gewoon schone schijn? © Photo News

Moment van verzoening of pure schijn? “Kate vond die wandeling met Harry en Meghan ondraaglijk”

RoyaltyEven dacht men dat de storm was gaan liggen: toen prins William, prinses Kate, prins Harry en Meghan Markle samen aan de poorten van Windsor Castle verschenen na de dood van Queen Elizabeth, leek alles weer koek en ei. Maar niets is minder waar, zo schrijft de auteur van een nieuw en schokkend boek: “Ze werden gedwongen, en vooral Kate was erdoor aangedaan.”

9 reacties

  • Emma Kamenistyy

    1 jaar geleden
    Een ruzie oplossen met een narcist als Meghan lukt helemaal niet, mary-ann. Die voelen zichzelf altijd het slachtoffer en gaan nooit hun fouten toegeven. Al het goede is dankzij hen, al het slechte omwille van de anderen. 't Is dus maar best dat ze beslist heeft in de VS te blijven tijdens de kroning. Zou ze dan tóch genoeg verstand hebben om te beseffen dat haar trukken in het VK niet aanslaan?
  • mary-ann van eester

    1 jaar geleden
    een ruzie oplossen kan niet zo, doe de moeite en praat met elkaar. en laat wat er gebeurd is achter u en begin met een schone lei het is misschien nu het moment.van eester mary-ann
  • armand verschueren

    1 jaar geleden
    Schone schijn al decennia lang.
  • maria peeters

    1 jaar geleden
    Luxe problemen. Totaal geen voeling met de gewone hardwerkende mensen die heel dit circus betalen.
  • Ilse Verlinden

    1 jaar geleden
    Als dat het ergste is dat Kate ooit zal meemaken, mag ze zich heel gelukkig prijzen. Praat misschien eens met mensen die een echt probleem hebben.