Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Na de zinderende ontknoping: dit is de kalender voor de Champions' en Europe play-offs

De Jupiler Pro League kende een zinderende ontknoping. AA Gent gooide op de slotspeeldag zijn ticket voor de Champions’ play-offs te grabbel tegen KV Oostende, waardoor Club Brugge verrassend alsnog de top vier haalt. Voor Anderlecht zit het seizoen erop na een nieuwe deceptie, Cercle Brugge pakt de achtste plaats. Zulte Waregem degradeert na een zinderende partij naar 1B. Bekijk hier de kalender voor de Champions’ en de Europe play-offs.

93 reacties

  • André Christiaens

    1 jaar geleden
    Het zijn steeds dezelfde spelers, alleen willen ze nu lopen voor Rik en de bonus die Verhaeghe hun beloofd heeft. Na wedstrijden worden en veel telefoon gesprekken gevoerd door bestuurslieden-spelers en trainers maar ook makelaars beslissen mee, waarom moest Vadis opgesteld zijn bij AA Gent, Vadis is niet meer de speler van over 12 jaar maar de makelaar wil nog wat centen verdienen bij een verkoop.
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Christiaan goemaere : heel juist verwoord Zeker weten die moeten ze houden 👍 Heeft goed gewerkt op korte termijn Weer het voetbal dat we willen zien ...
  • CHRISTIAAN GOEMAERE

    1 jaar geleden
    Hoop dat club het probeert met rik de mil levert mooi aanvallend voetbal
  • Johan Planckaert

    1 jaar geleden
    playoffs zijn competitievervalsing. zouden moeten gespeeld worden met echt puntenverschil, dwz 16 punten achterstand voor club. Nu krijgt de slechtste van de 4 ploegen 8 punten kado.
  • Laurent Vanempten

    1 jaar geleden
    Als club 3 maal achtereen wint en de anderen slagen er iedere keer de punten te delen dan staat brugge na 3 speeldagen 3de op 1 punt van Union en Genk. De andere ploegen doen er dus best aan om zo weinig mogelijk punten te delen om brugge ver achter hun te houden. Dit scenario zou zo maar eens kunnen gebeuren. Weg mooie kansberekening van de geleerde heren.