Een bestuurder reed vanavond binnen in het commissariaat. De politie heeft intussen de buurt afgezet.
Volledig scherm
Een bestuurder reed vanavond binnen in het commissariaat. De politie heeft intussen de buurt afgezet. © rv/Schelkens/rv

Bestuurder racet op parking Brussels politiekantoor en rijdt in op commissariaat

UPDATEEen bestuurder van een personenwagen is zondagavond ingereden op het politiekantoor op de Houba de Strooperlaan in Laken. Dat bevestigt de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene. Volgens het parket was de bestuurder aan het racen op de parking van het politiekantoor. Of hij opzettelijk achteruit het commissariaat ingereden is, is nog niet duidelijk, en moet verder onderzoek uitklaren.

  1. Oud Kasteel doet de kaatssport herleven in Halle: “Ooit waren hier meer dan twintig ploegen, nu interesseert het nog amper iemand”
    PREMIUM

    Oud Kasteel doet de kaatssport herleven in Halle: “Ooit waren hier meer dan twintig ploegen, nu interes­seert het nog amper iemand”

    Het lijkt lang geleden, maar ooit was kaatsen veruit de populairste sport in Halle. Jaar na jaar nam de interesse af en in 2021 hield Amis Réunis Buizingen het als laatste Halse kaatsclub voor bekeken. Sindsdien bleef het akelig stil op de kaatsterreinen in Buizingen, Essenbeek of in de Biezeweide. Maar daar komt verandering in, want komende zondag wordt er na meer dan tien jaar opnieuw gekaatst in het Warandepark in Essenbeek: “We doen dit puur voor het plezier, maar we willen wel elke wedstrijd winnen.” Wij haalden onze lederen handschoen uit de kast en trokken naar Essenbeek.
    Halle