Luc werkte ooit nog als jobstudent op het Domein van Bokrijk
Volledig scherm
PREMIUM
Luc werkte ooit nog als jobstudent op het Domein van Bokrijk © Mine Dalemans / VTM

De zeven favoriete plekjes van Luc Appermont: “Zo veel jeugdherinneringen aan de Kattenberg en Bokrijk”

De paasvakantie is van start gegaan, maar het zachte voorjaarsweer laat af en toe nog even op zich wachten. Om toch al even weg te dromen van het buitenleven, gingen we te raad bij tv-coryfee en rasechte Bilzenaar Luc Appermont (73). Momenteel toert hij samen met manlief Bart Kaëll voor de zaalshow ‘Luc & Bart, een paar apart’ door heel Vlaanderen, maar uitpuffen doet hij liefst op deze zeven plekjes.

  1. “Hij moet eens uit zijn rol van ‘goedheiligman’ getrokken worden”: hulpsint (61) veroordeeld tot 2 jaar cel voor betasten van zwarte piet (15)
    PREMIUM
    UPDATE

    “Hij moet eens uit zijn rol van ‘goedhei­lig­man’ getrokken worden”: hulpsint (61) veroor­deeld tot 2 jaar cel voor betasten van zwarte piet (15)

    “Ik ben zelf een beetje uit mijn lood geslagen door wat meneer hier verklaart. Hier is een totaal gebrek aan besef wat er gebeurd is.” Advocaat Sander Eycken kon vorige maand in de rechtbank van Hasselt z’n oren nauwelijks geloven: een 61-jarige man uit Tessenderlo bleef maar ontkennen dat hij diens cliënt, een jongen van 15, had betast. De man kreeg hulp van de tiener wanneer hij de rol van Sinterklaas speelde en was een soort vertrouwenspersoon. Vandaag werd hij veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van twee jaar.
    Hasselt
  2. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.