© Shutterstock

Ga naar Coachella... maar blijf in je luie zetel zitten

Coachella is hét Amerikaanse festival dat elk jaar opnieuw the place to be is voor de muziekliefhebber, maar ook waar al wie wat naam en faam heeft op afkomt. En het goede nieuws is, dit jaar kun je er zonder kaartje toch bijzijn en dat zelfs vanuit je luie zetel. Een deel van de optredens zullen namelijk via YouTube te volgen zijn.

flb

Coachella is altijd meteen hopeloos uitverkocht, want naast de vele grote bands kun je er heel wat celebs spotten en bovendien is het ook voor foodies dankzij de vele kraampjes een hoogmis. Wie geen kaartje te pakken kreeg, kan dit jaar echter op YouTube terecht. Het festival dat plaatsvindt op 14, 15 en 16 april zal namelijk 51 optredens streamen. Het gaat onder meer om de shows van The XX, Steve Angello, Bonobo, Lady Gaga, Radiohead en Kendrick Lamar .

Het is niet de eerste keer dat Coachella vanuit de luie zetel te volgen zal zijn, maar voor het eerst kun je zelf kiezen tussen drie camerastandpunten plus eentje die 360 graden filmt. Alleen de eerste editie van het festival zal via streaming te volgens zijn, voor de tweede editie op 21, 22 en 23 april is dit niet het geval.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer