Onder anderen zangeres Lindsay De Bolle, actrice Sandrine André en Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) doen het zonder make-up.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder anderen zangeres Lindsay De Bolle, actrice Sandrine André en Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) doen het zonder make-up. © ID/Peter Laarakker/ID/KVE/ID/KVE

EXCLUSIEF. Deze zes bekende vrouwen maken statement en poseren zonder make-up: “Er is al genoeg fake”

BVZe zitten altijd verstopt onder een extra laagje, de BV’s die voor onze lens poseren, of op een set of podium staan. Maar in ‘Liefde voor muziek’ is Hanne van K3 gewoon zichzelf: zonder gêne, zonder schmink. Het is een statement waar ook Zuhal Demir, Sandrine André, Belle Perez, Lies Vandenberghe, Ann Van Elsen en Lindsay De Bolle zich achter scharen. Hier tonen ze zichzelf zoals ze écht zijn, ontdaan van lippenstift en mascara.

38 reacties

  • Severine Degreef

    1 jaar geleden
    Natuurlijke schoonheden. Tenzij er achteraf ook nog wat gesleuteld is aan de foto's, wat ik niet hoop.
  • Marlene De Smedt

    1 jaar geleden
    Belle Perez hoeft geen make up. Als je make up gebruikt is het de kunst om naturel te lijken.
  • Gaston Batsleer

    1 jaar geleden
    Ik zag ooit een bepaalde zangeres, die ik enkel kende van tv in het dagelijkse leven. In haar geval was er een wereld van verschil, herkende ze bijna niet! Op tv, in de media is veel fake en dus ook soms de verschijning van personen.
  • Marc Debart

    1 jaar geleden
    Belle Perez is altijd mooi.
  • Frederik Jansens

    1 jaar geleden
    Prachtig nu je de BV's ook eens zonder make-up ziet! Nu zie je hoe ze er echt uitzien. Anders wordt er al snel een verkeerd beeld gevormd.