“Zonder pech had Wout Parijs-Roubaix ook niet gewonnen”: Johan Museeuw vindt dat het voorjaar van Van Aert net niet geslaagd is

Een nieuw begin van de week, dus een nieuwe HLN LIVE die terugblikt én vooruitkijkt op de sportactualiteit. Maarten Breckx kaartte met Johan Museeuw na over de spectaculaire Parijs-Roubaix. Museeuw is streng voor Wout van Aert, die volgens hem ook zonder pech niet had gewonnen. “Zijn voorjaar is net niet geslaagd.” Ook het spannende slot van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League werd besproken. Westerlo-coach Jonas De Roeck belde in vanuit Barcelona en had het over de ambities van zijn ploeg én de hetze rond het mogelijk herspelen van Charleroi-KV Mechelen.

172 reacties

  • Paul Vandewalle

    1 jaar geleden
    @de bock Inderdaad wesp Museeuw zou beter zwijgen, want Wout had een kans om te winnen. 50/50.
  • patrick de bock

    1 jaar geleden
    Van aert valt aan net op het moment dat Mathieu gehinderd wordt, foei van aert. Hij neemt amper 25m en kijkt al om, een veeg teken. Mathieu rijdt het gaatje op een twee drie dicht. Hij was veeeel sterker dan onze landgenoot, geef het toch gewoon toe. Iets anders, wesp museeuw zou beter zwijgen
  • wesley netnem

    1 jaar geleden
    Museeuw heeft gelijk ...Wout had geen ploegmaat meer en Mvp Wel . Dat had zeker verschil gemaakt om hem terug te halen ? Je ziet dat ze niet mee werkten in de achtervolging op Mvp ...als Wout weg was hadden ze zeker gereden want twee Alpecin renners in de achtervolging waar van 1 Top sprinter ! En daar wil niemand tegen sprinten op dit moment !
  • Sven Van Gyseghem

    1 jaar geleden
    Zei de meest eerlijke coureur aller tijden
  • Ghislain Geerts

    1 jaar geleden
    Ze praten hier allemaal over de versnelling van Van Aert maar Van Der Poel stond bijna stil dan was het gemakkelijk om voorsprong te nemen .