VTM Nieuws / Photo News
Volledig scherm
© VTM Nieuws / Photo News

WUYTS & VLAEMINCK. “Jumbo-Visma is niet op zijn waarde geklopt in Parijs-Roubaix”

Parijs-Roubaix moest gisteren het zoveelste titanenduel tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert worden, maar een leegloper voor die laatste heeft er anders over beslist. Van der Poel triomfeerde, Van Aert vloekte. Daar valt veel over na te praten in de HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’, met deze week Jan Bakelants als gast. “Mathieu van der Poel zal de komende jaren nog veel Monumenten winnen. Enkel het WK ontbreekt nu nog.” Luister hieronder naar de scherpste podcast van de koers.

14 reacties

  • Peter Nols

    1 jaar geleden
    Als Laporte niet lek rijdt dan is Van Aert pas vierde.
  • Ronny TRUYENS

    1 jaar geleden
    WVA heeft 80 Km in het wiel gehangen en wanneer hij ziet dat zijn grootste concurrent waarschijnlijk in de problemen komt door een uitwijkmaneuvre plaatst hij zijn versnelling. Op het moment van zijn eigen lekke band was MVDP al terug bij hem. Met de benen die MVDP zondag had, zou WVA er nooit afgeraakt zijn. Dus is MVDP de oververdiende winnaar.
  • richard lenssens

    1 jaar geleden
    Ze hadden wat meer aandacht moeten schenken aan 't materiaal want als er iets is wat overschaduwde waren de vele lekke banden bij Jumbo Visma
  • Theo Hamaekers

    1 jaar geleden
    Hoe is het mogelijk Vanderpoel verdiende winnaar te noemen de hele koers waut proberen te kraken wat niet lukte in het slot door pech van waut weg te rijden waut was zeker de verdiende winnaar geweest hij zat alleen in de finale proficiat waut
  • Hedwig Beernaert

    1 jaar geleden
    Spijtig dat deze aantrekkelijke Parijs- Roubaix ontsierd werd doro pech van WVA in de laatste fase van de wedstrijd. Ik verwachtte een sprint tussen beide tenoren want de ene kon de andere niet losrijden. We zullen het resultaat nooit kennen. In ieder geval is MVDP een terechte killer en winnaar. Hij is een supertalent die nog veel monumenten zal winnen.