Vincent Kompany.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Kompany. © Photo News

Waar steekt hij volgend seizoen z'n vuurwerk af? Vincent Kompany staat op shortlist van Tottenham

“Ik voelde in de bus op weg naar het stadion de opwinding”, sprak Vincent Kompany – gisteren 37 geworden – vlak na de promotiewedstrijd tegen Middlesbrough. Het vuur in Kompany ís niet te blussen. Toen niet, vandaag niet, nooit niet. Maar waar is vólgend seizoen het vuurwerk te zien? Hij staat op de shortlist om na de zomer de nieuwe manager te worden van Tottenham.

11 reacties

  • Vanhercke Franky

    1 jaar geleden
    Zo zie je maar dat het de spelers zijn die het moeten doen!
  • Michael Dubois

    1 jaar geleden
    Top goed gedaan Vincent, in Belgie zijn het toch maar enkel zuurpruimen en klagers en betweters en this nooit goed, blijf maar schoon weg uit dit koekjesland
  • gregory crombeen

    1 jaar geleden
    Tottenham is natuurlijk ook een uitdaging,ik zie ze met kompany wel eens een prijs pakken,maar persoonlijk zou ik blijven bij burnley want ze worden de revelatie van het seizoen.
  • jan boden

    1 jaar geleden
    Laat hem voorlopig maar bij Burnley blijven waar hij zich goed voelt. Trainer zijn bij een topclub is ook niet altijd een pretje. Beter langzaam van onderaan opbouwen, Kompany heeft als trainer nog alle tijd.
  • Erwin LAUWENS

    1 jaar geleden
    Idd Peter, Kompany is een goede carrière-planner en weet dat het budget van Burnley volgend seizoen niet voldoende zal zijn voor het behoud. Hij zal er nieuwjaar niet halen en zoekt nu al een alternatief, met de obligate loonsverhoging.