© Getty Images / Kris Van Exel

Adrie van der Poel heeft mooie woorden voor Mathieu, Wout van Aert én Tadej Pogacar: “We moeten meer van hen genieten en ze minder tegen elkaar opzetten”

Na een nieuwe triomf van Mathieu van der Poel in Parijs-Roubaix was de vergelijking met Wout van Aert alweer daar. De Nederlander zit intussen al aan vier Monumenten (2x de Ronde, 1x Roubaix, 1x Milaan-Sanremo), terwijl Van Aert enkel nog maar La Primavera op zijn palmares heeft staan. Beide toprenners worden voortdurend met elkaar vergeleken.

Maarten Vanhoof

Met al die vergelijkingen tussen Wout en Mathieu is vader Adrie van der Poel het echter niet eens. Hij roept bij Wielerflits op om de Grote Drie, met ook Tadej Pogacar, niet voortdurend naast elkaar te zetten.

“Hetgeen Pogacar doet, wat Wout doet, wat Mathieu doet… Echt jongens, daar moeten we veel meer van genieten“, spreekt Van der Poel senior. “We moeten ze ook veel minder tegen elkaar opzetten. Ik heb diep respect voor hen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer