Kristof, rechtsboven van Cathy.

Huilend weggestuurd in ‘Boer zkt vrouw’, maar nu heeft Kristof opnieuw de liefde gevonden

Kristof Timmermans (38) die zopas gedumpt is door boerin Cathy (37) in ‘Boer zkt vrouw’ heeft een pijnlijk parcours in de liefde achter de rug. Maar na de domper in het VTM-programma heeft hij nu toch opnieuw de liefde gevonden.

POM

Het was weer zo’n pijnlijk moment in ‘Boer zkt vrouw’ deze week. Hoewel haar vriendinnen ervoor pleitten om Kristof bij de laatste twee kandidaten te houden, dumpte boerin Cathy hem toch.

Deze week vertelt Kristof in Dag Allemaal hoe groot de ontgoocheling was: “Mijn tranen waren niet fake, ik heb me voor Cathy gesmeten.” Hij vertelt dat hij vanaf de eerste aflevering helemaal voor haar gevallen was. “Een knappe dame die graag danst en lacht, die een kinderwens heeft en hard werkt. Ik zag het helemaal zitten.”

LEES OOK. Achter de schermen van het veelbesproken ‘Boer zkt vrouw’: “Om middernacht kregen we een sms van Raphaël: kunnen jullie komen?”

Boerin Cathy liet Kenny en Bjorn wel op de boerderij blijven. Volgens Kristof koos ze vooral voor hun “hippe looks”.

Nieuwe vriendin

Naar eigen zeggen heeft Kristof er al een lastig liefdesparcours opzitten. Maar intussen heeft hij een nieuwe vriendin: Lynn. Ze hadden elkaar al eens ontmoet voor de opnames van ‘Boer zkt vrouw’ en een maand nadat Cathy hem naar huis stuurde, nam Lynn opnieuw contact op. “Intussen hebben we een heel fijne relatie.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer