Regi is verloofd met de Genkse Kristel: “Waarom wachten op de goede dingen?”

“De kans dat we ooit gaan trouwen, zit er zeker in.” Dat zei Regi Penxten (46) toen hij op Valentijn zijn nieuwe vriendin Kristel Hubeny (34) aan de wereld voorstelde. En nu, twee maanden later, zijn de twee al verloofd. Dat blijkt uit een Instagrampost van de grootste hitmachine van ons land. “Waarom wachten op de goede dingen?”

De twaalf jaar jongere Kristel Hubeny uit Genk leerde Regi kennen op een feestje, toen ze in haar eerste jaar logopedie en audiologie in Gent zat. De Limburgse dj was meteen onder de indruk. “Ik dacht toen: wauw, dit is het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien”, zo verklaarde Regi in een interview op Valentijn. “Door omstandigheden is er toen niet veel van kunnen komen, maar de sparkle was er al.”

Twee maanden nadat ze hun relatie bekendmaakten, zetten Regi en Kristel nu een nieuwe stap: de twee zijn verloofd. In een Instagrampost zien we enkele foto’s van het gelukkige paar én van de verlovingsring om de ringvinger van Hubeny.

Regi Pentxen was eerder getrouwd met Elke Vanelderen, maar na een huwelijk van negen jaar gingen ze in 2021 uit elkaar. De twee hebben twee dochters samen: Ellie Martha (9) en Renée (6). Ook Kristel Hubeny heeft een dochtertje (Julia, 7) uit een eerder huwelijk.

Regi en Kristel verloofden zich al na enkele maanden. Ben jij of ken jij iemand die zich snel verloofden? Lieten jij en je geliefde er ook geen gras over groeien? Wij zijn benieuwd naar jullie verhaal.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer