Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

‘Verhoor’ Dante Vanzeir die voorlopig niet meetraint achter de rug, elk moment kan beslissing vallen over zijn toekomst

Het ‘verhoor’ van Dante Vanzeir (24) door de Amerikaanse voetbalbond (MLS) zit er helemaal op. Elke dag kan er nu een beslissing vallen over de toekomst van de spits, die voorlopig niet meetraint bij de New York Red Bulls. Dat zegt Andrew Vazzano, Communications Director van de New York Red Bulls.

86 reacties

  • Kirsten Devolder

    1 jaar geleden
    Kom terug Dante. In België ben je welkom.
  • Ahmed Elhila

    1 jaar geleden
    Afgaande op precedenten en het feit dat de speler de feiten toegaf, is er maar 1 uitkomst mogelijk. Na 6 wedstrijden is het einde verhaal voor Vanzeir! Contract wordt verscheurd wegens zware schending van voorwaarden. Case closed.
  • dave hosten

    1 jaar geleden
    Als de gedane uitspraken waar zijn, moet men dit idd bestraffen maar in VS is de hypocrisie wel enorm mijn inziens als je ziet hoe het er daar in de samenleving aan toe gaat!!! Maar ja, is zo daar in meerdere maatschappelijke zaken, hypocrisie ten top.
  • Frank Vandeweghe

    1 jaar geleden
    Hoe kan je dit nu doen als je met kleurlingen in 1 team speelt!?!? Blijk van weinig respect. Ze zouden dit overal moeten toepassen, in elk land.
  • Philippe De Naeyer

    1 jaar geleden
    Mensen die de mogelijke straf te erg vinden, vergeten 1 ding en dat is dat de financiële gevolgen voor de club en de League heel zwaar kunnen doorwegen. Grote sponsors zouden weleens kunnen afhaken als er geen stevige straf komt, zoals ook in het artikel vermeld wordt. Dus al vindt de Leaque of de club het feit nog wel meevallen, de straf zal bepaald worden door de sponsors. Geld = macht