Photo News / AFP
Volledig scherm
© Photo News / AFP
AC Milan MIL
1
EINDE
0
Napoli NAP
  • 40' Goal Ismaël Bennacer

Napolitaanse journalisten nemen ref op de korrel in San Siro, ook Spaletti ontevreden: “Onrechtvaardig, maar we kunnen er niets aan doen”

Heel Napels gaat een kaarsje branden: dat hun topscorer maar weer snel fit mag zijn. Want zonder Victor Osimhen beet Napoli z’n tanden stuk op AC Milan: 1-0, getekend Ismael Bennacer. Over zes dagen zullen ze hun Nigeriaanse spits goed kunnen gebruiken om de Rossoneri te elimineren. Verder hopen ze vooral op een andere scheidsrechter, want ref Istvan Kovacs moest het na de partij ontgelden bij de Napolitaans gezinde media. In die andere kwartfinale van de Champions League legde Real Madrid het zwalpende Chelsea met 2-0 over de knie.

6 reacties

  • Mario Ryckaert

    1 jaar geleden
    Saelemaekers draait hier dan toch maar mooi mee in de Champions League. Knap!
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Goed van ac.milaan ...👍 Succes verder Europees en in de competitie...!
  • Jacques Hillaert

    1 jaar geleden
    Wat een triest gedoe is dat voor een klasse speler als Charles, als voetballer moet dat enorm pijn doen, hopelijk komt er snel een kering want dit is echt zonde
  • Frank Staelens

    1 jaar geleden
    Ik heb veel medeleven met de gevoelns van CKD. Helaas moet hij ook eens de realiteit beseffen. Compleet mislukt, amper 1 assist en enkel goede wil volstaat dan niet, dat moet hij ook beseffen. ER is een remedie : werken, werken en vooral blijven werken en bluven gaan. Kop omhoog Charles want je kunt het Dit jaar is een leerjaar, maar geen excuses meer voor volgend jaar.
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Forca Milaan...🤞 Hopelijk winnen ze hun wedstrijd...!