Frank Verstraeten organiseert opnieuw Zillion-party in Flanders Expo: "Hard gesleuteld aan werking, het zal niet nog eens mislopen"

ShowbitsDe organisatoren van ‘I love the 90’s’ hebben Frank Verstraeten, aka DJ Fou uit z’n Zillionperiode, kunnen strikken voor hun event volgende weekend in de Trixxo Arena in Hasselt. Dat is is heel bijzonder, want DJ Fou draait normaal alleen op z’n eigen party’s. Zet dat de deur open naar meer gastoptredens? “Nee ik heb daar geen tijd voor eigenlijk. Ook niet als Tomorrowland mij zou vragen”, vertelt hij aan Jarne die hem exclusief mag volgen tijdens z’n voorbereiding op z’n set. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

6 reacties

  • FRANK WILLEMS

    1 jaar geleden
    Er zijn stick jockeys, en disc jockeys zeer groot verschil.
  • DIRK SPRANGERS

    1 jaar geleden
    het was hem niet om geld te doen...
  • Peter De Sadeleir

    1 jaar geleden
    Stop met die gast op een troon te zetten !.
  • glenn wouters

    1 jaar geleden
    De dj's hebben tegenwoordig enkel een USB stick nodig. Waar is de tijd dat ze nog echt konden mixen met vinyl platen. Mochten we terug naar die tijd gaan waren er maar een handvol echte dj's en geen dozijn op elke hoek van de straat zoals nu.
  • Johannes Martens

    1 jaar geleden
    Eigenlijk vertelt hij dus dat z'n set al op voorhand uitgezocht, geknipt en opgenomen is en hij daar 60 minuten gaat faken?