Broer en zus dood aangetroffen: “Het gaat om verdachte overlijdens”

© atb

In de Ruiterslaan in Kessel-Lo bij Leuven zijn dinsdagochtend twee lichamen aangetroffen in een gezinswoning. Het gaat om een 58-jarige man en zijn 66-jarige zus. “Het lijkt erop dat de man eerst zijn zus heeft omgebracht en vervolgens zichzelf van het leven heeft beroofd”, zegt parketwoordvoerster Sarah Callewaert.

atb, cma

Speurders van de lokale federale recherche, het labo en het parket zijn sinds 9 uur dinsdagmorgen aan het werk in een woning in de Ruiterslaan in Kessel-Lo. In het gebouw werden dinsdagochtend twee lichamen aangetroffen. Het betreft een man (58) en zijn zus (66). “Het lijkt erop dat de man eerst zijn zus heeft omgebracht en vervolgens zichzelf van het leven heeft beroofd”, zegt parketwoordvoerster Sarah Callewaert.

Een buurvrouw zou de slachtoffers een dag eerder nog gesproken hebben. Die zou ook een briefje in haar bus hebben gevonden waarop stond “gelieve de politie te bellen”. Bij de brief zat ook de sleutel van de voordeur van de slachtoffers.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus