Wordt ‘Stranger Things’-collega Noah Schnapp erebruidsmeisje van Millie Bobby Brown? Fans geloven van wel

CelebritiesEen oude video van de pas verloofde Millie Bobby Brown (19) is opnieuw viraal gegaan. In die video zeg de actrice tegen haar ‘Stranger Things’-collega Noah Schnapp (18) dat hij de ‘maid of honour’ (zoiets als een getuige) moet worden op haar huwelijk. De video komt van een Instagram Live die de twee acteurs deze zomer deden.

  1. “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afri­ka gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’

    “Ik heb er amper tot niet geslapen. Je botst constant tegen je limieten.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?
  2. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.