© Shutterstock

Make-upartieste verrast vrouwen die borstkanker overwonnen met prachtig gebaar

De Britse Claire Louise Willis is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up, maar houdt het niet op lijntjes rond de lippen en ogen. Ze biedt vrouwen die borstkanker overwonnen gratis tatoeages aan van 3D-tepels.

vwh

“Ik werkte al aan de wenkbrauwen van dames die met chemotherapie zouden beginnen en elke keer besefte ik meer dat ik me wilde specialiseren in medische tatoeages”, klinkt het in een reactie aan de Britse krant Metro. Dat deed ze ook effectief en dankzij nieuwe machines kan ze nu permanente tattoos plaatsen die op een heel snelle manier pigment toevoegen aan de huid. Zo kan ze onder meer een nieuw tepelhof creëren bij ex-kankerpatiënten. Dat is niet het enige pluspunt aan de nieuwe technologie: ze kan ook een 3D-effect maken en zo een realistische tepel reconstrueren.

© permanentmakeupbyclairelouise.com/

En ex-kankerpatiëntes kunnen gratis bij haar terecht voor deze kleine, esthetische ingreep. “Als ik vrouwen hoor praten over de weg die ze hebben afgelegd terwijl ze ziek waren en welke trauma’s ze hebben opgelopen, kan ik het niet over mijn hart krijgen om mijn bancontact uit te stallen en geld te vragen. Ik voel me daar niet comfortabel bij. Mijn werk moet een aangenaam einde van een zeer moeilijke weg zijn”, aldus de vrouw.

© permanentmakeupbyclairelouise.com/

En of de dames die hun tepels op hun huid laten tekenen blij zijn met dit mooie initiatief. “Mijn klanten zeggen me vaak dat ze zich dankzij mij weer compleet voelen”, klinkt het trots. Sinds Claire Louise de nieuwe techniek gebruikt, staat haar agenda helemaal volgepland tot april 2018. Ze wil nu andere mensen in haar branche trainen zodat ze de procedure, die per borst anderhalf uur in beslag neemt, ook kunnen toepassen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer