Foto uit archief

Supporter West Ham overleden na aanrijding door trein in Gent-Sint-Pieters

In Gent is afgelopen nacht een Britse supporter van de voetbalclub West Ham United overleden na een aanrijding door een trein. De 57-jarige man was in de buurt van het station Gent-Sint-Pieters op het treinspoor terecht gekomen. Het parket van Oost-Vlaanderen spreekt van een spijtig ongeval.

Een supporter van de Engelse voetbalploeg West Ham United is vannachtĀ overleden nadat hij werd aangereden door een trein in Gent Sint-Pieters. Het ongeval gebeurde om 21u45, op ruim 300 meter voor het station van Gent-Sint-Pieters. Een trein die in de richting van Oostende reed, raakte de man. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Daar bezweek hij aan zijn verwondingen.

Het ongeluk gebeurde na de voetbalwedstrijd van West Ham United tegen AA Gent in de heenwedstrijd van de Conference League. De manĀ was na de wedstrijd via de straatkant op de berm van spoor 12 geklommen en zo op het spoor terechtgekomen. Het parket van Oost-Vlaanderen bevestigt dat het om een spijtig ongeluk gaat.Ā 

De aanrijding veroorzaakte ook tijdelijk hinder voor het treinverkeer in de buurt van het station van Gent-Sint-Pieters. Vanmorgen verliep alle treinverkeer wel weer normaal.

Meest gelezen