Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Tadej Pogacar zet na nieuwe demonstratie ook Amstel Gold Race op z'n palmares: “Van der Poel stuurde dat ik op de Keutenberg moest gaan”

Tadej Pogacar heeft zijn favorietenrol in de Amstel Gold Race met bravoure ingevuld. De Sloveen maakte er in Nederlands Limburg een demonstratie van jewelste van. Na de Ronde van Vlaanderen ook de beste in de Amstel en dan moeten de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik nog komen. “Maar dan komt Evenepoel terug van hoogte.”

45 reacties

  • jos jansen

    1 jaar geleden
    Achter motoren en auto kan IK ook winnen!Dit is bij mij GEEN koers meer of was het een koers achter derny´s.
  • Seppe Goossens

    1 jaar geleden
    Nu ja, je hoopt dan dat een hele horde motoren net voor de renners, als bij de Omloop, of een motor plat op de weg, zoals op de Oude Kwaremont in de E3, UCI en organisaties elders aan het denken had gezet. Hoe ook, iedereen weet dat Pogi toch wel had gewonnen, ook als de 'lead out' voor honderden meters toch enig verschil maakte. Hij rijdt dit jaar, vorlopig toch, buitengewoon sterk.
  • Stephan Priem

    1 jaar geleden
    Misschien drones inschakelen voor de tv beelden, veel ecologischser, veiliger en qua beeldvorming meer spectakel en minder koers vervalsing.
  • Jan Verheyen

    1 jaar geleden
    De beste heeft gewonnen maar toch enkele kanttekeningen: Niet enkel de bedenkelijke fase van de auto van de koersdirecteur beïnvloed de wedstrijd maar voordien al het feit dat de wagen van UAE tussen de koplopers en de achtervolgers mocht komen om Tadej een nieuwe fiets te bezorgen. Bovendien was het als kijker heel moeilijk om de voorsprong in te schatten met de tijdsregistratie die voortdurend bokkensprongen maakte. Nederlands amateurisme, het is altijd wat in die AGR...
  • nicky vandee

    1 jaar geleden
    Wint altijd, waarom nog meedoen?