VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Danira Boukhriss is ontmaskerd als Foxy Lady: “Een compliment dat ze dachten dat ik Linda van Milk Inc. was”

TVFoxy Lady is dan toch in de vossenklem getrapt. “Wat een compliment dat ze dachten dat Linda van Milk Inc. was!” Maar nee, het was niemand minder dan Danira Boukhriss Terkessidis (32) die wekenlang de show stal. “Ik heb vroeger al aanbiedingen gekregen om een album op te nemen, maar ik ga nu geen zangcarrière meer starten.”

3 reacties

  • Jeroen boons

    1 jaar geleden
    Als je ze niet kan zien, kijk dan niet
  • Marc Reynaert

    1 jaar geleden
    200% akkoord Myriam!
  • Myriam Baeten

    1 jaar geleden
    Blij dat ze weg is ,met haar streken ,nu daar ook weer,zo herkenbaar🙄
  1. Frances Lefebure openhartig over miskraam in ‘Door de bomen’: “Ik voelde dat ik nood had om elke stap op te schrijven”
    TV

    Frances Lefebure openhartig over miskraam in ‘Door de bomen’: “Ik voelde dat ik nood had om elke stap op te schrijven”

    “Ik moet mij hier drie dagen zelf bezighouden. Dat is de hel.” Frances Lefebure (35) kan naar eigen zeggen niet goed alleen zijn, maar voor het VRT-programma ‘Door de bomen’ maakte de actrice, die destijds nog zwanger was van haar zoontje Saul, dan toch een uitzondering. In de uitzending vertelt Frances voor het eerst over het miskraam dat ze heeft gehad. “Ik was angstig begonnen aan deze nieuwe zwangerschap.”
  2. ▶ Stef Wauters maakt uitschuivertje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeienavond welkom’”
    HLN Mediawatchers
    10

    ▶ Stef Wauters maakt uitschui­ver­tje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeien­avond welkom’”

    Sommige aandachtige kijkers is het vorige week opgevallen: op dezelfde dag maakten twee van de meest ervaren tv-presentatoren live een uitschuivertje. In het ‘VTM NIEUWS’ van 13 uur opende nieuwsanker Stef Wauters met ‘Goeienavond. Welkom’. ’s Avonds slaagde Kart Vannieuwkerke erin om mee te geven dat het Europees voetbaloverzicht zou gebracht worden door Aster Nzeyimana, die sinds vorig jaar aan de slag is bij VTM. ‘Dat was puur de macht der gewoonte’, vertelt Stef Wauters in de onze podcast ‘HLN Mediawatchers’ die je hierboven kan beluisteren.