Jani Kazaltzis ziet af in 'Blind Gekocht': "Eigenlijk wilden ze gewoon een groter huis naast hun huidig huis”

ShowbitsNog maar twee afleveringen ver, maar de boel is al ontploft in het nieuwe seizoen van ‘Blind gekocht”. De eisen van sommige kandidaten liggen gewoon te hoog voor de experts. Jani moet bemiddelen, net als Dina dat moet doen bij ‘Boer zkt vrouw’. Ook dat realityprogramma gaat het er dit jaar extra stevig aan toe. “Dina en ik sms’en met elkaar, we zijn elkaars psycholoog”, vertelt Jani in een nieuwe Showbits.

7 reacties

  • Anne Marie De Keersmaecker

    1 jaar geleden
    Vele kopers willen te veel voor te weinig geld, ze willen een totaal gerenoveerd huis met alles erop en eraan maar willen er niet voor betalen. Kwaliteit kost geld beste mensen tenzij je het zelf kan doen voor minder en een krot omvormt tot een paleis voor heel weinig geld
  • nicky vandee

    1 jaar geleden
    Is toch maar TV, het meeste is FAKE, enkel kijkcijfers tellen, de rest:verstand op nul
  • Syl ploy

    1 jaar geleden
    Vind t super leuke tv lekker kijken zonder te denken het is eigenlijk een comedy . Je snapt toch wel dat het over de top moet zijn met hilarische en absurde eisen, anders zou er geen kip naar kijken. Neem t met een een heleboel korrels zout en bekijk t als puur amusement 😜
  • Dirk Vanbesien

    1 jaar geleden
    Mvg verpoortendat is niet juist. Men moet realistisch blijven. Mensen vragen soms gewoon wat niet kan. In Nederland is het inderdaad wat anders maar ook daar zijn er grenzen. Ik volg ook "huizenjagers". Net hetzelfde. Ze vragen en vragen en komen uiteindelijk met een budget om mee te lachen. Mensen moeten beseffen dat sommige gingen niet haalbare zijn. Wie kwaliteit en kwantiteit wil moet betalen en anders niet deelnemen.
  • Lindsey Clauw

    1 jaar geleden
    Zo'n mooi programma maar de mensen hun eisen worden echt te onozel voor woorden. Ze kunnen niet toveren he. De deelnemers moeten ook eens logisch nadenken. Je kan geen groter huis hebben met meer plaats voor minder geld. En als je al geen 3 minutjes verder wil rijden dan is het toch wel heel erg.