BELGA / rv
Volledig scherm
© BELGA / rv
Westerlo WES
0
EINDE
0
Club Brugge CLU

Club Brugge doet slechte zaak in strijd om Champions’ play-offs na gelijkspel in Westerlo: “We hebben onszelf niet beloond”

Het mocht niet zijn voor Club Brugge in Westerlo. Blauw-zwart miste kans na kans in ’t Kuipje, waardoor de Champions’ play-offs nu wel erg veraf lijken.

50 reacties

  • Frank Cube

    1 jaar geleden
    Ja ik ben een Club Brugge fan, maar laat ons eerlijk blijven dit Club verdiend geen PO1.
  • BERNARD FLORIZOONE

    1 jaar geleden
    De lijnrechter en de scheidsrechter keurden de goal van Jutgla voor Club goed. De lijnrechter zag de bal volledig over de lijn. De var deelde vervolgens mee aan de scheidsrechter dat volgens haar de bal niet volledig over de lijn zou gegaan zijn. De var toonde tot op heden geen beelden waaruit het bewijs blijkt dat zij gelijk heeft. De scheidsrechter ging tijdens de match ook geen beelden bekijken waaruit het gelijk van de var blijkt. Bestaan die beelden genomen door de gepaste cameras wel ?
  • nico baelde

    1 jaar geleden
    Een terechte goal goedgekeurd door de ref wordt afgekeurd door de var. Was nochtans geen clean error maar het gezeik van vanzaegenbroeck heeft al 2 weken na elkaar vruchten afgeworpen. Gent terecht vierde? Dacht het niet.
  • Azaire Vanhoutte

    1 jaar geleden
    het zal hen misschien eens deugt doen om er niet bij te zijn ,zijn toch niet supper dit jaar ploeg herbouwen dat is het .
  • Christiaan GOETHALS

    1 jaar geleden
    Eric en Patrick, een bril met confiture glazen of een andere TV. Bereidt jullie voor voor PO2.