Lukaku en Kljestan in hun tijd bij Anderlecht / Vanzeir.
Volledig scherm
Lukaku en Kljestan in hun tijd bij Anderlecht / Vanzeir. © BELGA / Icon Sportswire via Getty Images

Ex-RSCA’er Sacha Kljestan sprak “diep teleurgestelde” Romelu Lukaku over racismerel Vanzeir: “Hij wil gesprek bij Rode Duivels”

De racismerel rond Dante Vanzeir beroert ook Romelu Lukaku. Sacha Kljestan, Amerikaan die nog met ‘Big Rom’ bij Anderlecht voetbalde, sprak Lukaku over het voorval en deed het relaas in een Amerikaanse talkshow. “Hij is extreem teleurgesteld in Vanzeir.”

48 reacties

  • henri collin

    1 jaar geleden
    Wat is er nu juist gezegd dat er zo 'n zware straf is uitgesproken.
  • David De Gelas

    1 jaar geleden
    Lukaku is een grote moeial. Wil Lukaku een gesprek met Vanzeir, dit is misschien nog te begrijpen. Maar tot op heden weten we nog altijd niet wat Dante gezegd heeft, het is een opmerking die racistisch opgevat kan worden zeker maar waarschijnlijk niet zo bedoeld en zal hij dit ook al veel gezegd hebben in België maar in Amerika worden op deze zaken anders gereageerd. Dante zal daar niet meer kunnen functioneren en zal constant geviseerd worden, beter contract laten ontbinden en naar andere club.
  • Ivo Deveijver

    1 jaar geleden
    Wat heeft lukaku zich hiermee te moeien !
  • Leentje De Brauwer

    1 jaar geleden
    Iedereen heeft een reactie in huis, maar de juiste bewoording van wat er gezegd werd (langs beide kanten graag), krijgen we niet te horen. Waarom niet???
  • Didier Van Renterghem

    1 jaar geleden
    Racisme bevindt zich overal en je kan het niet weren uit de maatschappij jammer genoeg. Stop eens met alles zo op te blazen. Lukaku concentreer u eens terug op voetbal, waar is de speler die zo goed was vroeger bij Inter.