BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

De Europe play-offs en dan herbronnen: Club zal missen van Champions’ play-offs vooral aan zichzelf te wijten hebben

Een plek in de top vier is ver weg voor Club Brugge - dit laat AA Gent niet meer liggen. En dat heeft het vooral aan zichzelf te wijten. De maandenlange laksheid op het veld wordt cash betaald.

9 reacties

  • Tom Schelfhout

    1 jaar geleden
    Niet dat AA Gent hoger dan vierde gaat eindigen dus qua eindresultaat maakt dit niets uit. De top 3 blijft de top 3 en speelt voor de hoofdprijzen.
  • Pascal De Coster

    1 jaar geleden
    Had Club dit, had Club dat: vijgen na Pasen. Wie niet eens de helft van de 34 competitiematchen kan winnen, heeft niks te zoeken in PO1. Al had ik graag gezien dat ze Union aan de titel hadden kunnen helpen. En tegen Westerlo is nog maar eens gebleken dat de bij Club verguisde Bolat graag een efforke doet tegen zijn ex-ploeg.
  • Ugo Vanhoorne

    1 jaar geleden
    Had club een afwerker gehad dan deed het nog mee voor de titel. Dit werd tegen Westerlo nog maar eens duidelijk. Het is al jaren geleden dat er nog een topscorer was.Ook Jutgla en Yarentchouk vallen door de mand!
  • john dewit

    1 jaar geleden
    Dit is al een tijdje bezig zelfs voor Schreuder was dit al ! Zo zie je dat het snel kan gaan !
  • nico baelde

    1 jaar geleden
    Wat mij opvalt is dat de heropstanding van club nu pas onder Rik demil gebeurt. Niet onder Hoefkens, zeker niet onder Parker, wel onder demil. Demil durft keuzes maken, laat club dominant aanvallend en attractief spelen, alleen de afwerking kan nog beter. Spijtig d t we 2 maanden verloren hebben met Parker, anders was club zeker van play off1.