VIncent Mannaert.
Volledig scherm
PREMIUM
VIncent Mannaert. © Photo News

Onze chef voetbal: “Door zijn alcoholverslaving moet Mannaert op zoek naar de beste versie van zichzelf”

“Uitgerekend Club Brugge en Anderlecht beginnen vandaag aan een nooit eerder meegemaakte week, waarin finaal hun lot in handen ligt van - hou u vast - KV Oostende, Cercle Brugge en een ex-coach...” Ook onze chef voetbal Niels Poissonnier ziet hoe onze twee meest gerenommeerde clubs “zelfs niet eens meer met hun rug tegen de muur staan.” En bij Club Brugge kwam bovendien ook nog de alcoholverslaving van Vincent Mannaert naar buiten.

9 reacties

  • Patrick Rasschaert

    1 jaar geleden
    Club heeft met zijn verlies tegen de rechtstreekse degradatieconcurrent KVO zeker geen hulp of hoop geboden. Denk niet dat Brugge nu hulp mag verwachten in de cruciale match voor Club waar KVO tegen Gent uitkomt
  • Rik Van Den Berghe

    1 jaar geleden
    De enige en unieke oplossing is volledig stoppen. Sociaal drinken hoort er niet bij. Maar hij zal nog niet genoeg schade aangericht hebben. Hij staat niet met de rug tegen de muur. Een alcoholist stopt pas, als het niet anders meer kan. Bel maar eens
  • Andy Staelens

    1 jaar geleden
    Ze gaan die kerel nog goed praten ook.
  • Sven Celeyn

    1 jaar geleden
    On Club transferts super dure contracten, te oud, totaal geen grinta, traag gekwetst, goed voor een ping pong club Yaremchuk, Boyata, Odoi, Larin,...zijn al tijdje teken aan de wand van een falend transfertbeleid. Caluwé heeft nu ook 0,0 kansen gekregen en is op hoopje buiten geveegd. Hoe kan je nu iemand evalueren na zo'n korte inloopperiode?
  • Steven sampermans

    1 jaar geleden
    Een alcoholverslaving kan men maar op 1 manier overwinnen; geen druppel meer aanraken. Al de hulp die men hierbij inschakelt is welkom. Al de rest werkt op termijn niet. Minderen of maximums inlassen is op lange termijn nutteloos. Als hij dit niet inziet, gaat hij het niet halen.