KIJK. Marc Degryse heeft slecht nieuws voor Club Brugge: “Ik verwacht geen drama. Die plek in play-off 1 geeft AA Gent niet meer uit handen”

De reguliere competitie in de Jupiler Pro League nadert zijn ontknoping. Komend weekend vindt de slotspeeldag plaats. En spannend is het absoluut. In onze wekelijkse afspraak op maandag werpen we in HLN LIVE met Jonas Decleer en onze huisanalist Marc Degryse een blik op de situatie. Met een Club Brugge dat voor het eerst sinds de invoering in 2009 play-off 1 dreigt te missen. Degryse is zeker: “Die vierde plaats geeft AA Gent niet meer uit handen.” Hoe hard zou die klap in Brugge aankomen? Wat moet er veranderen? En wie zijn Degryses favorieten voor de titel?

7 reacties

  • Patrick Van Mieghem

    1 jaar geleden
    Dat AA Gent het niet meer weggeeft tegen het gedegradeerde Oostende..tja kan mijn grootmoeder ook wel verzinnen.
  • Hendrik Zole

    1 jaar geleden
    Da denk je maar Marc moet nog gespeeld worden en denk echt wel dat club Hey alsnog zal redden bij de top 4
  • Willy Ardijns

    1 jaar geleden
    In Brugge zingen ze al jaren dat het plezant is in Po2, dus voor Club is dit geen drama, eerder een wake-up call, voor het volgend seizoen beter te doen.
  • Thierry Sieben

    1 jaar geleden
    Is niet erg,we verdienen het gewoon niet!
  • Teirlynck Luc

    1 jaar geleden
    Wij Buffalo’s gaan ook het vel van den beer niet verkopen voor hem is geschoten, geen onderschatting van Oostende alles is mogelijk en elke tegenstander moet gerespecteerd worden welke plaats ze ook staan .Gantoise maar u supporters trots 💙🤍