Speelmoment STVV – Antwerp en Seraing – Westerlo aangepast op slotdag reguliere competitie

Fans van Antwerp en Westerlo mogen hun agenda er bij halen. De wedstrijden tegen respectievelijk Sint-Truiden en Seraing zijn verplaatst. Normaal worden de wedstrijden op de laatste speeldag van de reguliere competitie op hetzelfde moment afwerkt, maar omdat deze matchen geen aanzienlijke invloed meer hebben op het klassement zijn ze verzet.

tsfn

LEES OOK. Frustratie bij fans Antwerp en Westerlo: “We blijven de speelbal van de Pro League en Eleven”

Antwerp maakt de verplaatsing naar Stayen nog steeds op zondag 23 april, maar het tijdstip van de wedstrijd is veranderd van 18.30u naar 13.30u. De Great Old is als derde al even zeker van deelname aan de Champions’ Play-offs, STVV lijkt te zullen stranden op de twaalfde plek.

Westerlo maakt een dagje vroeger een eind aan de reguliere competitie. De wedstrijd in Seraing is sowieso al verplaatst naar zaterdag 22 april om 18.15u. De Kemphanen hebben een ticket voor deelname aan de Europe Play-offs beet, enkel Charleroi kan de ploeg van Jonas De Roeck nog inhalen. Cercle, dat negende staat, heeft sowieso een wedstrijd minder gewonnen en eindigt hoogstens achtste. Seraing was al zeker van degradatie.