Wereldgoal in Nederlands-Limburg: keeper scoort fantastische gelijkmaker in 98e minuut

Vaesrade -

Spektakel in Nederlands-Limburg. De bezoekers van de wedstrijd Vaesrade-UOW ‘02 in vierde klasse kregen wel een heel uitzonderlijk knap doelpunt te zien.

De Limburger

De blessuretijd was al een hele tijd bezig, bij een voorsprong van 2-1 voor de thuisclub. In een alles-of-niets-poging ging keeper Sandro Aruvaino van UOW mee naar voren bij een vrije trap.

De goed genomen trap belandde in het doelgebied, waar een speler van UOW de bal doorkopte en keeper Aruvaino zijn kans schoon zag. Met een perfecte omhaal maakte hij in de 98e minuut de gelijkmaker voor de club uit Waubach. De goal werd op video vastgelegd door amateurvoetbalfilmer Roger Moonen.