Wagner-baas Jevgeni Prigozjin en Vladimir Poetin
Volledig scherm
Wagner-baas Jevgeni Prigozjin en Vladimir Poetin © AFP / AP

Kremlin: “Russische troepen strijden samen met Wagner-huurlingen voor Bachmoet”

Russische troepen strijden zij aan zij met de Wagner-huurlingen voor de verovering van Bachmoet. Dat zegt het Kremlin maandag. Het privéleger klaagt al even over te weinig steun vanuit Rusland.

6 reacties

  • Karel Valgaern

    1 jaar geleden
    9 mei nadert, en putin zal en wil Bakhmut als "overwinning" willen claimen. Dat zij al 10 maanden verwoede pogingen doen om dit te bereiken, met de volledige vernietiging van de stad en tienduizenden doden, doet er voor hem niet toe.
  • mike milan

    1 jaar geleden
    Raketten aan Oekraïne leveren.Die krimbrug terug opblazen.De Russen treffen waar het echt pijn doet…
  • Michel Helders

    1 jaar geleden
    Hopelijk kunnen ze die russische bezetters, folteraars en moordenaars verdrijven. Ze zouden iedereen die Rusland steunt op de social media ook moeten mee verantwoordelijk stellen voor medeplichtigheid
  • Johan Vervaeck

    1 jaar geleden
    Oekraïne moet zich overgeven. Hun aantal doden zijn niet te tellen en wij kunnen hen niks meer aanbieden dan wat humanitaire hulp. Daarmede schieten de Oekraïners niks op en Europa is en was totaal onvoorbereid op een oorlog. Als men Oekraïne loslaat, dan kan men beginnen met de dienstplicht hier in te voeren om zich voor te bereiden op de volgende stap.
  • emiel wouters

    1 jaar geleden
    Nu we toch weten dat die 4 provincies, Russen zijn. Samen met het krim, is het maar goed dat daar genoeg bommen vallen tot zij gaan lopen en de gre´zen zijn zoals voorheen. En daarna terug EU en NATO.