Bestelwagen en brommer branden volledig uit vlak naast gasflessen, nog niet duidelijk of vuur is aangestoken

Mortsel -

In de Guido Gezellelaan in Mortsel ter hoogte van traiteur Nuyts zijn afgelopen nacht een bestelwagen en een brommer volledig uitgebrand. Vlak ernaast stonden gasflessen opgeslagen. De brandweer kon vermijden dat die vuur zouden vatten. Het pand ernaast liep ook schade op. Er vielen geen gewonden. Of er sprake is van kwaad opzet, is nog niet duidelijk.

emke, sare

Een toevallige passant merkte het vuur op rond kwart voor drie in de nacht van maandag op dinsdag en alarmeerde de hulpdiensten. Een bestelwagen en brommer stonden in lichterlaaie. De brandweer van posten Deurne en Edegem waren snel ter plaatse. Ook het naburige bedrijf Gevaert merkte de brand op en stuurde zijn bedrijfsbrandweer om het vuur te bestrijden. (Lees verder onder de foto)

© BFM

De brandweer kon de gasflessen die in de buurt stonden vrijwaren. Door de hitte van de brand zijn wel enkele ramen gesprongen. Beide voertuigen zijn volledig uitgebrand, maar er vielen gelukkig geen gewonden.

Of de brand het gevolg was van kwaad opzet, is voorlopig nog niet duidelijk. “Het gerechtelijk labo is vannacht ter plaatse geweest voor een onderzoek van de omstandigheden”, zegt de politie Minos. “Dinsdag zal ook een branddeskundige de plaats van de feiten onderzoeken.”

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen