E314 drie weekend afgesloten tussen knooppunt Kerensheide (NL) en Maasmechelen

Maasmechelen -

Vrijdagavond is het eerste van de drie weekends dat de E314 tussen het knooppunt Kerensheide in Nederland en Maasmechelen wordt afgesloten. Alle verkeer komende uit Nederland wordt naar de grensovergangen in Maaseik of Lanaken omgeleid en kan via de N78 richting Maasmechelen.

Mireille Maes

Tussen vrijdag 20 uur (21 april) en maandag 6 uur (24 april) wordt het wegdek vanaf het viaduct van Boorsem tot na de snelwegparking geasfalteerd. De snelweg krijgt een nieuwe laag geluidsreducerend asfalt. Opdrachtgever is Wegen en Verkeer. Het verkeer uit Nederland wordt omgeleid naar de grensovergangen in Maaseik of Lanaken. In Maasmechelen is de E314 oprit richting Lummen welopen.

Reserveweekends

De asfaltering gebeurt in drie fases - weekends. Komend weekend wordt het eerste stuk vanaf het viaduct tot net voorbij de snelwegparking. De andere weekends dat wordt gewerkt zijn 5 tot 8 mei en 12 tot 15 mei. Het derde weekend is in Maasmechelen ook de oprit richting Lummen afgesloten. Als het weer niet meezit en de werken niet kunnen worden uitgevoerd, staan er nog drie reserveweekends op de planning. Dat zijn de weekends van 2 tot 5 juni, 9 tot 12 juni en van 16 tot 19 juni.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer