Thibaut Courtois kust het embleem van Real Madrid voor de Chelsea-fans en pakte uit met alweer enkele sterke saves.
Volledig scherm
Thibaut Courtois kust het embleem van Real Madrid voor de Chelsea-fans en pakte uit met alweer enkele sterke saves. © . / AFP
Chelsea CHE
0
EINDE
2
Real Madrid RMA
  • Rodrygo Goal 58' 80'

KIJK. “Zij passen hun gedrag niet aan, dan ik ook niet”: Courtois dient provocerende Chelsea-fans na straffe save van antwoord

Laat ze maar roepen, laat ze maar fluiten. De constante bij Real Madrid in de knock-outfase van de Champions League luistert naar de naam Thibaut Courtois. Zijn redder vorige week in Madrid, zijn redder dinsdag op Chelsea. “Die save op slag van rust was belangrijk”, besefte hij.

14 reacties

  • Jan Horemans

    1 jaar geleden
    En gelijk heeft hij!
  • Robert Van Haver

    1 jaar geleden
    wat zou Lukaku, als hij mag spelen tenminste, doen in dit geval?
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    1 jaar geleden
    De meeste Engelse voetbalfans hebben geen manieren.Hoe kun je nu de keeper uitjouwen die voor Chelsea ook veel heeft betekend.Eden Hazard hadden ze waarschijnlijk ook uitgejouwd maar hij won wel de Europa League voor Chelsea en werd verkozen tot MVP van de finale.Courtois heeft in deze gelijk, Messi uitjouwen is ook een bewijs van gebrek aan verstand.
  • Ronny Severeyns

    1 jaar geleden
    Al verschillende jaren de beste en meest constante tussen de palen. Chelsea supporters beseffen niet hoe marginaal ze nu overkomen, omdat ze niet kunnen verkroppen dat hij voor Madrid koos. Een fiere doelman, met passie vooer het spel. Laat hem maar zijn ding doen, die Britten verdienen niet beter door hun marginaliteit.
  • Mieke Ponet

    1 jaar geleden
    We hebben altijd al wereldtoppers gehad bij onze voetbalkeepers dat was zo in het verleden, ook nu en dat zal ook zo zijn in de toekomst. We hebben nu eenmaal heel goede keeper trainers.