Ook op de Muur van Hoei geen maat op Tadej Pogacar: “Koersen winnen, dat raak je nooit beu”

Ronde van Vlaanderen, Amstel Gold Race en nu ook de Waalse Pijl: Tadej Pogacar heeft opnieuw toegeslagen. De Sloveen begon bij zijn vierde deelname aan de Waalse Pijl als topfavoriet en maakte het op de Muur van Hoei met verve af. Skjelmose en Landa mochten als tweede en derde mee op het podium.

33 reacties

  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Mocht Remco met afstand winnen is hij met recht de man vh voorjaar en vallen de Ronde, Agr, Wp gewoon in het niet..Uae maar ook Catalonië zou normaal op zijn naam hebben gestaan dus let's be happy dat hij en Vdp hem partij kunnen geven..
  • Jan Van Bavel

    1 jaar geleden
    Tadey is met grote voorsprong de nummer één in de wereld. Remco zal zijn zijn best moeten doen.
  • Joeri Hermans

    1 jaar geleden
    Het begint meer op de grote 1 dan de grote 3 te lijken…
  • Rik Cappelle

    1 jaar geleden
    Pogy heeft met het oog op zondag geen gram energie verspilt en gewonnen op de meest zuinige manier door de laatste 100m af te wachten. Zo kan hij het ook. Wat een renner.
  • Jan Verheyen

    1 jaar geleden
    Organisatoren denken dat ze met veredelde criteriums de waarde van hun koers verhogen maar niets is minder waar. Elke helling éénmaal geeft een veel mooier beeld van de wedstrijd, of het nu RVV of Waalse Pijl is. Met 100 man aan de laatste helling beginnen in een klassieker is iets wat 35 jaar geleden niet mogelijk zou zijn.