VTM / REUTERS
Volledig scherm
© VTM / REUTERS

KIJK. Kevin De Bruyne bij Gilles De Bilde: “Treble? Elke match die we nu spelen is een must-win”

Een blije Kevin De Bruyne gisteren na de Champions League-kwartfinale tegen Bayern München. De Rode Duivel moest na de match nog CBS-analisten Thierry Henry, Jamie Carragher en Micah Richards het hoofd bieden. Dat leidde tot enkele lachsalvo’s - ook bij KDB, die even later ook onze Gilles De Bilde te woord stond. “De treble? We bekijken het match per match”

5 reacties

  • dries vergauwe

    1 jaar geleden
    KDB vertelt ten minste geen platitudes en gemeenplaatsen. Hij blijft to the point. Een meneer, een grote ook naast het veld!!
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    De champions league winnen is nu het belangrijkste voor city ...! Succes gewenst op de 3 fronten nog ...🤞 Onze beste Belgische speler ooit ...
  • Patrick Dubois

    1 jaar geleden
    Blijft steeds zo nederig, respect Kev.
  • Mieke Ponet

    1 jaar geleden
    Als Pep weet zo stoten uithaalt als in het verleden op het tactisch systeem zal het weer niets worden. De juiste manier om de CL te winnen is met Kevin achter Haaland te laten spelen.
  • Patrick HEUSEQUIN

    1 jaar geleden
    Een intelligente voetballer met brains, een van de besten van de huidige generatie. Hopelijk kan hij de Rode Duivels naar een hoger niveau tillen met de youngsters rond hem en nog enkele ervaren spelers erbij. Vele analisten prijzen hem voor zijn voetballend vermogen maar als het op stemmen aan komt verkiezen ze liever een ronkende naam. Van mij mag hij wat dichter bij de eerste plaats komen voor de Ballon D'Or. Bekijk zijn statistieken in de Premier League dit zegt genoeg.