© ssj

Alle Dreamland- en Dreambaby-winkels donderdag open na aangekondigde herstructurering

Alle winkels van de ketens Dreamland en Dreambaby zijn donderdag open, daags na de aankondiging van een herstructurering. Dat heeft een woordvoerster van moedergroep Colruyt gezegd.

gjs
Bron: BELGA

Colruyt kondigde woensdag een herstructurering aan bij speelgoedwinkelketen Dreamland en babyspullenketen Dreambaby. Er staan 192 van de 1.100 jobs op de tocht en er zouden zes winkels gesloten worden: een Dreamland in Hasselt en Dreambaby’s in Drogenbos, Beveren, Hoei, Tienen en Vilvoorde. Daarnaast verkoopt Colruyt een meerderheid van Dreamland aan speelgoedwinkelketen ToyChamp.

Alle Dreamland-winkels en de vijf Dreambaby-vestigingen die mogelijk gesloten zullen worden, bleven woensdag dicht. Dat was een beslissing van de directie “om de medewerkers te kunnen informeren en de tijd te geven om vragen te stellen, het nieuws te verwerken en eventueel naar huis te gaan”, aldus Colruyt-woordvoerster Silja Decock. Eén Dreamland opende uiteindelijk wel nog de deuren.

Donderdag is de situatie normaal. “Alle 48 Dreamland-winkels en alle 32-Dreambaby-winkels zijn vandaag open”, zegt Decock.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer