Ex-zaakvoerder van La Casa.
Volledig scherm
PREMIUM
Ex-zaakvoerder van La Casa. © RV / RV

HLN ONDERZOEK. “Opnieuw failliet, maar wél pronken met luxejacht in Kroatië.” Klanten van Antwerpse aannemer zijn honderdduizenden euro’s kwijt

Twee weken na het faillissement van de Roeselaarse bouwpromotor Sua Casa, doet hetzelfde zich voor bij een aannemer uit Antwerpen. Ook hij liet zich failliet verklaren en ging aan de haal met honderdduizenden euro’s aan voorschotten van klanten. “Ik gaf hen 70.000 euro om mijn mama een fijne oude dag te kunnen bezorgen, in een soort kangoeroewoning. Ze hebben mij dat afgepakt. Ondertussen geniet hij van de zon.”

92 reacties

  • Vlander Demulder

    1 jaar geleden
    die heeft niet gewacht op pensioenextras
  • Philippe Deckers

    1 jaar geleden
    Hugo Braken uit Sint Laurens heeft al tien faillissementen op zijn actief. Het bestaat echt.
  • Patricia Vertongen

    1 jaar geleden
    Politiek zou er iets aan kunnen doen , moesten ze zelf niet met alles gaan lopen . Straatje zonder einde !!
  • José Lippens

    1 jaar geleden
    Dat de staat de banken verplicht om de voorschotten te controleren en verantwoordelijk stelt voor de verdwijning van de centen
  • Valentin Valmont

    1 jaar geleden
    Vervolging mogelijk maken en bezittingen verbeurd verklaren om de gedupeerden hun geld met schadevergoeding terug te geven.
  1. Hoe de aanleg van een zwembad tot een schokgolf leidde: “Terwijl wij zochten naar Annie, had Hans (78) ze al in mijn tuin begraven”
    PREMIUM
    Zaak Annie De Poortere

    Hoe de aanleg van een zwembad tot een schokgolf leidde: “Terwijl wij zochten naar Annie, had Hans (78) ze al in mijn tuin begraven”

    Vandaag wordt een zeer belangrijke dag in de zaak van Annie De Poortere (48). Nadat haar ex-man Hans D. (78) toegaf dat hij haar lichaam begroef in de tuin, volgt nu de autopsie. Wij doorploegden hun verleden, de mist die D. spuide en spraken met familie, buren en D.’s huidige partner. Zal het ooit duidelijk worden wat er op 12 november 1994 werkelijk gebeurd is? “Het was best nog wel slim, wat hij deed.”
  2. KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-viering als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realistisch”

    KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-vie­ring als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realis­tisch”

    Op 1 mei, oftwel de dag van de arbeid, zet elke politieker z’n beste beentje voor. Nu 1 mei dit jaar in het midden van de kiescampagne valt, worden er nog meer beloftes gedaan dan andere jaren. Wij volgden met VTM NIEUWS Vooruit-voorzitster Melissa Depraetere. Bij haar eerste stop in Bredene wordt ze heel hartelijk ontvangen. Daar heeft Vooruit dan ook een absolute meerderheid. Daarna vertrekt ze naar Oostende voor de grote 1-mei stoet. Ze neemt er een duidelijk standpunt in op het vlak van pensioenen: “Wie op zijn 18 jaar is beginnen met werken, moet op zijn 60ste kunnen stoppen met een volwaardig pensioen.”