Het arbeidsongeval gebeurde op de terreinen van het wegeniswerkenbedrijf Verkinderen, langs de Poelkapellestraat in Langemark.
Volledig scherm
Het arbeidsongeval gebeurde op de terreinen van het wegeniswerkenbedrijf Verkinderen, langs de Poelkapellestraat in Langemark. © Hans Verbeke

Slachtoffer (29) overleden na arbeidsongeval in betoncentrale

Een man (29) uit Heuvelland die afgelopen donderdag levensgevaarlijk gewond is geraakt bij een arbeidsongeval is vrijdag overleden aan zijn verwondingen. Hoe het ongeval kon gebeuren, blijft voorlopig onduidelijk. Het arbeidsauditoraat voert een onderzoek.

  1. “Ik kan niet wachten tot profs met mijn rackets spelen”: Albert (30) schoolde zich om tijdens corona en wil nu padelwereld veroveren
    PREMIUM

    “Ik kan niet wachten tot profs met mijn rackets spelen”: Albert (30) schoolde zich om tijdens corona en wil nu padelwe­reld veroveren

    Hij heeft een opleiding tot schrijnwerker achter de rug en werkte jarenlang fulltime in de horeca. Maar nu wil Roeselarenaar Albert Diril (30) het maken in de padelwereld. Niet als speler, maar als ondernemer. In tijden van corona ontwierp en verkocht Albert zijn allereerste padelracket. Al snel was zijn eigen merk Raku een feit. En Albert toont zich ambitieus. Als enige Belgische padelmerk, was Raku de voorbije week met een verkoopstand present op Brussels Premier Padel, het grootste en meest prestigieuze toernooi van België “Ik zat uren filmpjes op YouTube te kijken. Daar heb ik alles geleerd over de sport”, glundert Albert.
    Roeselare
  2. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.