Photo News / VTM Nieuws
Volledig scherm
© Photo News / VTM Nieuws

Remco Evenepoel gaat vol zelfvertrouwen ‘Het Grote Prestigeduel’ aan met Tadej Pogacar: “Het plan ligt er, winnen is het doel”

LBL proudly presents: Remco Evenepoel vs. Tadej Pogacar. ‘Het Grote Prestigeduel’. Een tweestrijd die veel vragen opwekt, waarop wij noch beide tenoren de antwoorden kennen. Laat staan kunnen voorspellen. Dat maakt het extra boeiend. “Hoe dan ook hebben we ons eigen plan”, maakt de wereldkampioen duidelijk. “Met als enige doel: winnen.”

8 reacties

  • RENILDE DERME

    1 jaar geleden
    Is de fiets van Cancelara terug in het peleton ? Ik denk dat die fiets met een motortje er nooit is geweest. Of toch ? Gezien hoe Pogacar in de Waalse Pijl in volle beklimming van de Muur op 200 meter van de aankomst plots stilstond en dan ineens weg fietste van iedereen. Was dat een schakelmoment of ...?
  • frans ornelis

    1 jaar geleden
    hij zoekt geen uitvluchten op voorhand zoals sommige hij zegd duidelijk dat hij gaat voor de overwinning daarom wint hij natuurlijk niet
  • Anton Van Zantvliet

    1 jaar geleden
    Monique, als Remco zijn fiets met motortje weer meebrengt, zal hij weer winnen.
  • Monique Asaert

    1 jaar geleden
    Als Pogacar zijn fiets met motortje weer meebrengt, zal hij weer winnen.
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Gezien het gemak waarmee hij de salsa danste op de Redoute belooft veel goeds, ook aan 100% rijdt hij de rest aan flarden...