Vrouw Rob de Nijs: “Trots op zijn enorme vecht- en levenslust”

De situatie van Rob de Nijs, die donderdagavond in het ziekenhuis werd opgenomen, is onveranderd. De 80-jarige Nederlandse zanger heeft een rustige nacht gehad. Henriëtte, de vrouw van Rob de Nijs, heeft op Instagram gereageerd op de gezondheidstoestand van haar man. Ze schrijft trots te zijn op de “enorme vecht- en levenslust” van haar echtgenoot.

blg
Bron: Belga, De Telegraaf

De zanger, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, moest worden opgenomen vanwege ademhalingsproblemen. De manager van De Nijs deelde eerder op zaterdag dat de situatie onveranderd is en dat hij een rustige nacht heeft gehad. Verdere mededelingen over zijn gezondheid werden niet gedaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Donderdag werd echter gemeld dat de toestand van De Nijs “zorgelijk” en “kritiek” is. Henriëtte riep vrijdag mensen op om op sociale media foto’s te delen van een brandend kaarsje. Daarmee verwees ze naar zijn nummer Zet Een Kaars Voor Je Raam. Veel mensen gaven gehoor aan de oproep.

LEES OOK. Vrouw Rob de Nijs: “Zet maar een kaarsje voor je raam”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER